Eventlocatie in Boechout 

Wij bieden een unieke eventlocatie voor bedrijven die op zoek zijn naar een exclusieve en authentieke setting voor hun events. Het historische molenhuis en de prachtige wijngaarden vormen het perfecte decor voor allerlei B2B-evenementen, zoals teambuildings, productpresentaties en zakelijke diners. 

Onze eventlocatie


Het wijndomein beschikt over een gezellig en multifunctioneel proeflokaal, uitgerust met eigen audiovisueel systeem en een groot terras in de schaduw van de molen. Bovendien kan er gebruik worden gemaakt van de buitenruimte, waar bijvoorbeeld een BBQ tussen de wijngaarden kan worden georganiseerd.

 Zo kan je als bedrijf genieten van een bijzondere locatie die de ideale omgeving biedt voor het organiseren van een uniek en geslaagd evenement.

Download onze brochure 

Wijnproeverij


Voor bedrijven die op zoek zijn naar een unieke en authentieke ervaring biedt Oud Conynsbergh ook wijnproeverijen op maat aan. 

De deelnemers krijgen tijdens de proeverij een rondleiding op het wijndomein en leren alles over de geschiedenis en productie van de wijnen.
Tijdens de proeverij worden er verschillende wijnen gepresenteerd die passen bij de smaakvoorkeuren van het bedrijf en de gelegenheid. 

Een ervaren sommelier zal de proeverij begeleiden en de deelnemers meenemen in de rijke wereld van onze lokale wijnen. Zo wordt de wijnproeverij niet alleen een heerlijke ervaring, maar ook een educatieve en verrijkende belevenis voor het bedrijf en haar werknemers. 

Relatiegeschenken

Op zoek naar een bijzonder geschenk om uw klanten of uw personeel te bedanken?
Wij stellen graag met u een assortiment op maat samen. 

Ook de levering en zelfs een gepersonaliseerde verpakking met uw logo behoren tot de mogelijkheden. 

Onze wijnen


Teambuilding


Oud Conynsbergh biedt diverse teambuilding activiteiten aan voor bedrijven die op zoek zijn naar een unieke en verrijkende ervaring.

 Zo kunnen teams bijvoorbeeld deelnemen aan een workshop , waarbij ze zelf aan de slag gaan en zo meer te weten komen over onze wijnen.
Daarnaast kunnen er ook outdoor activiteiten worden georganiseerd, zoals een wandeling door de wijngaarden of een fietstocht langs onze velden.

Deze activiteiten zijn niet alleen leuk, maar ook erg educatief. Ze bevorderen de samenwerking en communicatie binnen het team en stimuleren de creativiteit en het probleemoplossend vermogen van de deelnemers. Zo wordt het bedrijfsuitje niet alleen een leuke dag, maar ook een waardevolle investering in de ontwikkeling van het team.

Sfeervideo 

Zelf een event bij ons organiseren? 


Interesse gekregen om uw event bij Oud Conynsbergh te organiseren? Neem dan contact op via onderstaand formulier. Nadien hoort u snel van ons om uw aanvraag verder te bespreken.

Splits e-mailadressen met een komma.

 Bedankt voor uw aanvraag

Wij nemen snel contact op om de gewenste datum te bevestigen en om een voorstel op maat voor u uit te werken.

De voordelen van onze locatie

Dichtbij Antwerpen

    Oud Conynsbergh is gelegen in de gemeente Boechout, op slechts 10 kilometer van Antwerpen. Het domein is vlot bereikbaar met de wagen, fiets of openbaar vervoer.

Unieke setting

     Onze locatie is ideaal voor bedrijven die op zoek zijn naar een rustige en inspirerende omgeving voor hun events. Het domein is gelegen in een groene omgeving en biedt een prachtig uitzicht op de omliggende natuur.

Formule op maat

Het wijndomein biedt verschillende formules aan voor events en teambuildingactiviteiten, deze kunnen volledig op maat worden samengesteld. Ook voor catering en wijnproeverijen kan er een offerte op maat worden gemaakt.