Bezoek het wijndomein 

Je vindt Wijndomein Oud Conynsbergh op een idyllische locatie bij de molen van Boechout. 
Kom langs en geniet met zicht op de wijngaard van een heerlijk glaasje Boechoutse wijn en lokale tapas. Thuis verder degusteren? Al onze wijnen zijn ook beschikbaar in de winkel om mee te nemen. 

Boek een rondleiding

 Ontdek het verhaal achter de wijnen van Oud Conynsbergh en krijg een unieke inkijk in het productieproces. Onze gidsen nemen je graag mee door de geschiedenis van het domein en vertellen je van druif tot glas hoe onze wijnen gemaakt worden.

Neem een kijkje achter de schermen van ons Antwerpse wijndomein en boek een rondleiding door de  wijngaard en de vatenkelder.


Meer informatie

Kom langs in onze winkel


Wil je thuis verder genieten van onze wijnen of nog op zoek naar een cadeautje? Breng dan een bezoek aan onze winkel en wij adviseren je graag bij het kiezen. De winkel van het domein is open van dinsdag tot zaterdag. Van maart tot oktober kan je ook zondag bij ons terecht.

Geen tijd om langs te komen? Via de webshop vind je een selectie van onze wijnen terug die ook aan huis worden geleverd.


onze wijnen

Geniet van het beste wat Boechout te bieden heeft


Bezoek onze wijnbar, maak kennis met onze wijnen en proef lokale lekkernijen. De wijnen die we schenken, kan je ook per fles meenemen om er later ook thuis nog van te genieten. 

Naast onze eigen wijnen, werken we samen met een aantal lokale producenten. Hun producten  gaan harmonieus samen met de wijnen én de filosofie van het wijndomein.

Menukaart 

Je bent van maart tot oktober welkom in de degustatieruimte van het domein, op zondag tussen 13 en 18u. Kom langs en kies een plekje uit in onze knusse degustatieruimte, of op ons terras, met zicht op de wijngaard.