Events

Wij  nodigen jullie graag uit op ons domein om onze nieuwe wijnen voor te stellen, jullie een kijkje achter de schermen te geven en om samen te kunnen klinken! Hieronder vind je een overzicht terug van de aankomende events.

Paaseierenraap & brunch

Waar beter dan op Oud Conynsbergh om Pasen met de hele familie te vieren? Schrijf je in voor onze paasbrunch (uiteraard met eigen wijnen) en kom op zondag 09 april paaseieren rapen in de wijngaard! Na de brunch blijft het terras open voor iedereen die wil genieten van een glaasje Boechoutse wijn.


 Den Steenen Molen
 zondag 09/04/'23
10u - 15u

Wijnfeest '23

Op zondag 02 juli '23 organiseren we het 6e wijnfeest van Wijndomein Oud Conynsbergh. Kom langs bij ons voor een middag genieten met familie en vrienden. Volg een gratis rondleiding in de wijngaard of molen en geniet van onze Boechoutse wijnen.


 Den Steenen Molen
 zondag 02/07/'23
13u - 20u

Wijn op de weide '23

Wij nodigen je graag uit om de zomervakantie af te sluiten bij ons, op de derde editie van Wijn op de weide. Iedereen welkom op zondag 3 september '23 op de weide tegenover de molen. Geniet van onze wijnen en lekkers van de foodtrucks, met zicht op onze wijngaard! 


 Den Steenen Molen
 zondag 03/09/'23
13u - 20u

Kerstmarkt Oud Conynsbergh

Op zoek naar een uniek kerstcadeau? Op zondag 10 december '23 nodigen je graag uit op onze kerstmarkt. Hier kan je, naast onze eigen wijnen, ook andere lokale cadeautjes vinden voor onder de boom. Geniet tussendoor van een glaasje 'Sterke van Boechout', onze huisgemaakte glühwein of warm op aan het vuur met iets lekkers!


 Den Steenen Molen
 zondag 10/12/'23
13u - 19u